2022-07-20
喺出食評之前已經食咗2次,lunch時段有7折好抵食,人均係$2-300,性價比非常高,仲有sapporo買一送一😛· 和牛多士已經流行咗一段時間,但第一次試🤣和牛大概5成熟,肉質軟腍,吉列外皮同香脆多士夾住,一啖咬口感很好,肉香油脂感皆有,中間加上黑松露醬汁,十分夾👍🏻👍🏻不過第2次去嘅時候,和牛熟度稍高,較第一次食失色。· 梅酒漬小番茄好甜好多汁!帶淡淡酒味,會食到停唔到口😂· 黑松露牛油果沙律為咗唔好成餐都咁有罪惡感,叫咗個沙律balance返,加咗黑松露好香,牛油果同蔬菜好新鮮。· 紫菜月見飯個蛋黃🥹🥹🥹相信係日本雞蛋無誤,呢度係用飯素而唔係醬汁調味,撈勻後會有啲乾。· 五目九宮格盛合有2款九宮格的,我叫呢款係除咗牛,仲有雞同豬,另一款就係全牛盛合。肉類款式可以睇返 圖6,方向一樣的,可以跟返圖5左下厚切牛舌做校對點比對返,店員建議由牛舌開始,S型咁食,先食晒6款冇調味牛肉,最後先雞肉、五花腩同牛肋肉。最鍾意牛舌,鹿兒島和牛腩同柚子漬雞肉,雞肉同柚香好夾,食落好refreshing 。但豬腩肉成條都係肥肉,燒完唔敢食😖· 菠蘿呢個必須點,超級甜又多汁,又多件,印象中只係$2x,
· 和牛多士
· 梅酒漬小番茄
好甜好多汁!帶淡淡酒味,會食到停唔到口😂
· 黑松露牛油果沙律
· 紫菜月見飯
· 五目九宮格盛合
· 菠蘿
呢個必須點,超級甜又多汁,又多件,印象中只係$2x,抵到爛😂😂😂
· 明太子雞翼
雞翼燒好後,再將明太子放面,少少辣,惹味!
· 雞腎
入味,夠香👍🏻
· 和牛黑蒜薄燒
油脂感好豐富,黑椒味,每邊燒10秒到就夠熟。
總結:有7折先會去食🤣