2019-03-05 127 浏览
新年約左班朋友食飯,今次就決定試吓朋友之前都話唔錯嘅稻八,呢間係日式放題加火鍋,有幾個唔同價位嘅套餐俾我哋選擇,我哋今次就決定試下$318嘅套餐。今次我地就試下壽喜燒湯底,我哋一開始就叫咗M9牛肉同埋M6嘅牛盒,M6一盒裏面會有好多款牛唔同嘅部位,可以一次比你試曬咁多款,牛肉嘅部分我地主攻M9嘅牛肉,牛肉好好味,油脂分布好平均,每次加單我地都會加2分以上。一開始仲會黎個海鮮拼盤,種類都幾多有成七到八款,海鮮嘅部分都好新鮮 。海鍋仲豬肉片丶羊肉丶花膠丶鮮虾滑等仲有好多其他款,自助區仲有其他火鍋配料,一般黎講都十分唔錯。除左火鍋仲自助區,自助區仲分幾個部分,小食區丶炸物區丶飲料區丶甜品區。小食嘅部份主要係沙律同埋一啲日式小食為主,有中華沙律丶芝麻八爪魚丶蒜味螺肉丶蟹柳等。飲料佢嘅種類都算幾多。炸物區嘅選擇都好多,但係因為時間關係我哋就冇試到。甜品區就有一個雪糕櫃同埋幾款甜品。整體來講用餐都好滿意,都冇漏單嘅情況,服務員都幾友善。
新年約左班朋友食飯,今次就決定試吓朋友之前都話唔錯嘅稻八,呢間係日式放題火鍋,有幾個唔同價位嘅套餐俾我哋選擇,我哋今次就決定試下$318嘅套餐。

整體來講用餐都好滿意,都冇漏單嘅情況,服務員都幾友善。