2014-05-18 307 浏览
我从来冇试过order个早餐可以到午市先到……话话我今日晨早去揾早餐食 见西九冇乜餐厅开 so去咗椰林阁,开头入去就有人招呼都ok ge..但系一放低餐牌之后落order举极手都冇人so我……好啦 我落咗炒蛋多士加蕃茄火腿通加华田 一个餐嚟~落完order 等咗成粒钟都未到 坐我隔离car位个位小姐迟嚟过我 都系咁吹d.侍应……连个小姐食完 我先嚟咗杯华田 乜都冇嚟 见到d人食完一个一个咁走 觉得好无奈~~好啦 咁我就吹个侍应啦 之后个侍应同我讲 系咪埋单喇!?我心谂 你边忽见到我有食过野!? 之后我问佢 系咪炒只蛋都咁耐 佢又系咁话帮我睇帮我跟 又等咗阵之后 无啦啦比咗碗麦片我 大佬呀 我叫嘅系蕃茄通呀 好啦 又等咗一阵 佢比咗碗上汤嘅通粉我 之后同我讲话蕃茄汤卖哂 我心谂 你早啲比我咪5会搞到依家食午饭仲食紧你地个早餐lor...讲下d食物先个炒蛋话有cheese嘅 点知又冇落到 而且冇乜味 相反d通粉个上汤就咸到喊出嚟 总知成件事都非常差非常马虎!!5会再去!!!
我从来冇试过order个早餐可以到午市先到……
讲下d食物先
总知成件事都非常差非常马虎!!5会再去!!!
2014-05-18
$38 (早餐)