2016-08-09 455 浏览
今日本來去CAFE但又麻麻地,朋友話食日本野就記得這間小店,之前一直都食開覺吾錯,差不多大約幾個月就黎食一次,但都差不多二年冇黎了。點知今日比較失望,野食質素差左而且待應完全冇理到個鍋,直情個鍋斜左都吾知,倒左少少係朋友度,好彩另一個待應叫住佢先倒左少少,好吾小心!~我諗這餐廳堅要改善,如果咁大鍋應該用2隻手和吾好咁滿吧…..我地2個人食左$330價錢係抵食….只限抵食,質素有改善。燒三文魚頭:黎到吾太熱已覺一般,醬汁好酸,酸到係我地都冇用汁沾黎食,而且魚頭下面位極少肉而且冇魚油,好失望。什錦刺身丼:份量好多,飯只係普通飯,而且飯係偏硬身,有插幾下先可以用匙子黎食。刺身份量都吾少,有吞拿魚,三文魚,魷魚,青瓜和蟹籽,但吾太新鮮偏乾身,食左一半冇食了。牛肉鍋烏冬:鍋好大…但湯吾太熱,味道偏甜,烏冬好淋身沒有味感(已經加最貴$15稻庭烏冬),菜好多吸晒味還不錯,牛肉有4片,肉質偏硬同味道冇咩肉味。三文魚刺身:食左滿夠金額就可以用$40食到刺身,黎到份量都吾少喎,但食落好淡口又三文魚冇咩味,最後我地食左5片已經冇食了。軟殻蟹,海膽手卷和芥苿魷魚壽司,紫菜偏淋吾脆口,反而材料都幾新鮮味道吾錯喎
軟殻蟹,海膽手卷和芥苿魷魚壽司,紫菜偏淋吾脆口,反而材料都幾新鮮味道吾錯喎,飯都係偏硬身一般。
2016-08-08