之前同哥哥經過Caffe Milani已經俾佢d蛋糕吸引住😍好啦!今日一齊食蛋糕啦😚荃灣街坊一定會去楊屋道街市買餸.早幾日同哥哥經過見到啲蛋糕佢已經好想食😆今日終於抽倒時間坐低一齊嘆番件蛋糕😁雖然話我哋主菜係蛋糕🍰最終我哋都叫埋意粉同湯再加多杯飲品!黎返個全餐🤣佢地個蟹肉扁意粉🦀絕對有驚喜!因為啲蟹肉份量十足😍佢仲俾埋個檸檬仔俾我哋吱啲汁上去!加埋落去真係好醒胃😚啲意大利粉煮到啱啱好非常有彈性又有咬口👍🏻蟹肉南瓜忌廉湯同樣地蟹肉味道非常濃郁🦀啲南瓜蓉打到非常creamy!入口即溶😚諗起都想再飲!蛋糕我哋一人揀咗一件!哥哥要意式薩赫蛋糕!香濃嘅朱古力食到哥哥停唔到口😍我就揀咗米蘭芝士蛋糕🍰雖然外表平凡!但係食落去真係非常滿足!芝士味道好濃郁好creamy!最後我哋揀咗杯洋甘菊茶一齊share💗中和返蛋糕嘅罪疚感!飲番杯茶即刻覺得冇咁邪惡😌佢哋嘅蛋糕仲可以外賣添!哥哥話下次陪我買餸嘅時候再買多幾件返去同家姐一齊分享喎😆

2021-02-24