2022-01-18 103 浏览
久違的美味漢堡😋🍴先係三個讚👍🏻👍🏻👍🏻今次叫咗兩個套餐分別係;❤️芝士漢堡Power Cheese Burger($88)配菜有小黃瓜、洋蔥、羽衣甘藍有機蔬菜,首先讚下配菜都新鮮,小黃瓜🥒酸酸甜甜,成個漢堡既口感配搭均勻,再加上七成熟左右既漢堡扒,啖啖肉之餘都食得出蔬菜爽脆清甜,秘製汁混合肉汁,好香好juicy唔硬!+甜香番薯條、可樂 套餐($38)番薯條外脆內軟而且啖啖肉,最緊要夠甜!食漢堡點可以唔配可樂呢😌肥什麼的掉埋一二邊先🤘🏻✨❤️蕉脆漢堡Power Smash ($88)同芝士漢堡最大既分別就係由4安士既安格斯漢堡分成兩片2安士既安格斯漢堡組成😌兩片煎得更加香脆,口感層次多左一層。+酥脆炸薯條、可樂 套餐($38)小編覺得甜香番薯條同酥脆炸薯條二選一好啦🤣同伴鍾意酥脆炸薯條多D,對於佢來講番薯條食唔慣同埋甜😌不過佢都認同甜香番薯條係好味既👍🏻下次有機會要試埋其他小食🍴✨
久違的美味漢堡😋🍴
先係三個讚👍🏻👍🏻👍🏻
今次叫咗兩個套餐分別係;

+甜香番薯條、可樂 套餐($38)
番薯條外脆內軟而且啖啖肉,最緊要夠甜!
食漢堡點可以唔配可樂呢😌肥什麼的掉埋一二邊先🤘🏻✨

❤️蕉脆漢堡Power Smash ($88)
+酥脆炸薯條、可樂 套餐($38)