2018-05-05
好耐都冇食過buffet啦今日一得閒就同屋企人出尖沙咀凱悦食buffet,第一次食呢間,又幾唔錯喎。一黎就緊係拎左個巴馬火腿同蜜瓜先,火腿即切正喎,同蜜瓜又夠甜同火腿好match。然後再係starter區拎埋我同意樣好愛既芝士,雖然芝士款式唔多,但已經有齊大路香港人接受到既口味,都唔錯。然後其他野食都唔錯,只係略嫌刺食唔夠多款式,只係得幾款又冇乜海鮮。不過熟食就好多選擇啦,唔知點解我食親buffet都鍾意叫碗麵食,呢間都唔例外,佢既配料都幾多選擇喎,仲要有好多調味料,加分加分!而甜品就正正常常會係buffet食到果啲啦,冇乜特別驚喜。Lunch buffet 1700蚊4位,為返一人400幾蚊,都唔算平,不過咁既質素係酒店buffet黎講就算係咁既。
而甜品就正正常常會係buffet食到果啲啦,冇乜特別驚喜。