2022-08-17 1220 浏览
🇭🇰大瀛喜日本料理·8:30后晚市放题$248我哋已经超耐冇食过放题啦 今次放工之后差唔多8:30先嚟到 所以就可以食到佢个优惠时段😈呢间佢系真系嗌几多件上几多件 唔会一次过俾好多饱肚嘅嘢你 所以我地最后系成功将menu上面我地有兴趣既野都嗌晒😎·刺身 l 寿司佢嘅刺身比我想像中出色 带子 北寄贝都几鲜甜 口感几好 之后螺片都系平时放题食开嘅质素啦😌比较有惊喜嘅系佢个花海蜇 质感好好 不过佢个赤贝就一般啲🫢虾嘅话我哋试咗虎虾 甜虾同赤虾 最好食同埋最大只嘅系赤虾 其他𠮶两款都比较瘦削少少😂😂之后佢个京葱拖罗蓉塔都有惊喜 佢呢个黑松露味好出 口感唔错🍄·炸物 l 天妇罗 l 烧物佢呢度嘅芝麻鸡翼做得几好食 系真系炸到好脆 调味唔错 而且鸡翼都大只🐤之后个吉列蚝都系超热辣辣🦪天妇罗方面佢个南瓜同蕃薯都好软糯 蟹棒都唔错😎个香芋丸我自己就觉得甜左少少🍠反而烧物我自己觉得一般啲 佢个羊鞍系比较骚嘅 所以麻麻哋 比目鱼同鳗鱼都系正正常常姐 反而佢个烧翠玉瓜超级juicy 而且佢个烧菠萝好甜 所以烧物嘅话建议大家嗌蔬菜类🍍😈😈·一品料理 之后佢呢度系有鲍汁扣花胶嘅 而且都几大块 质感唔错 不过就唔
🇭🇰大瀛喜日本料理
细西兰香草羊鞍
反而烧物我自己觉得一般啲 佢个羊鞍系比较骚嘅 所以麻麻哋
蒲烧鳗鱼
一品料理
之后佢呢度系有鲍汁扣花胶嘅 而且都几大块 质感唔错 不过就唔算话好入味
殿堂宴客醉鲍鱼
之后佢仲有醉鲍鱼同辣酒煮黄金螺 都几特别😂
黄金大虾
黄金大虾都有咸蛋黄味🦐最后我哋仲嗌咗个鱼汤浸菜苗食下菜😌比较有惊喜嘅系佢出面有豉油王鸡翼 佢呢个几入味 而且大大只只 质感唔错
芒果雪糕
之后佢出面仲有啲冻海鲜前菜饮品同甜品都几丰富😎
📍旺角九龙旺角弥敦道655号5楼
$273 (宵夜)
刺身
芝麻鸡翼