2021-11-11
聽聞左呢間既大名好耐,一路都以為喺大南街嗰邊,點知完全唔係個頭,呢間舖位於長沙灣同太子中間,個人覺得太子站行過去係會近既既😂周圍都真係得佢一間Cafe ,門面一睇咁文搞簡單就係佢啦!入到去成個環境都好安靜,可能係臨近黃昏,又未到晚餐時間所以比較少人!6點鐘呢個時間去食我覺得幾好,就係因為冇咩人所以係盡情影相!入面仲有啲卡位,我地3個就住係出面,不過都好舒服👍🏻👍🏻一睇餐牌就知唔太平,不過抱住對新事物既好奇又多人好評,就即管一試!好在只係揀兩樣,如果唔係有選擇困難症嘅朋友就好難搞🤣我就梗係揀左雞扒同玉子啦!*燒雞肉軟骨棒外層煎得好香,肉質鮮嫩,有少少似釀雞翼*涼瓜秋葵玉子燒一聽到苦瓜好多人都唔中意,我自己都ok 既,佢啲苦瓜唔算太苦而且佢都唔係落得好多。而且,苦瓜同秋葵都係落得好少,用黎點綴下,所以都唔係食到好多,可以放心。玉子本身過關啦,唔會煎到太老,唯一要彈既係調味方面可以淡少少!咖啡係超哂班呀! 好好飲 得閒經過食件cake飲杯咖啡都幾好!
一路都以為喺大南街嗰邊,
周圍都真係得佢一間Cafe ,
門面一睇咁文搞簡單就係佢啦!
6點鐘呢個時間去食我覺得幾好,
就係因為冇咩人所以係盡情影相!
入面仲有啲卡位,我地3個就住係出面,不過都好舒服👍🏻👍🏻
我就梗係揀左雞扒同玉子啦!
*燒雞肉軟骨棒
外層煎得好香,肉質鮮嫩,有少少似釀雞翼
*涼瓜秋葵玉子燒
一聽到苦瓜好多人都唔中意,
咖啡係超哂班呀! 好好飲
得閒經過食件cake飲杯咖啡都幾好!