出名咸窝夫同打卡浓朱 一次过试晒 仲有巨型提拉 好适合朋友聚会 上菜速度好快🔜🧇 Homemade mustard onion souce, sunny side- up egg, fried chicken, waffle💰HKD148 (Rating: 7.6/10)煎蛋靓!炸鸡多肉 窝夫唔算厚 质感微烟韧 唔脆 配鸡同糖浆咸甜交融 芥末酱浓度偏低 唔错未到想encore🍝Mentaiko Sakura Shrimp CucumberCream Sauce Linguiné 💰HKD138 (Rating: 7.7/10)拉起好似瀑布咁😆加上青瓜带点清新 明太子sauce唔会太咸 食到明太子香 挂到汁 几好食嘅扁意粉 🍕Cheese, Squid ink Soft Shell Crab, Smoked Salmon💰HKD158 (Rating: 7.4/10)一块块烟三文鱼映入眼帘😎芝士同软壳蟹都足称! 饼底似tortilla咁 非正宗Pizza 但唔系我怕的硬饼干底 墨鱼汁for上色为主 好记得呢款我哋冇食晒😹🍫Easyjoe Chocolate💰HKD48 (Rating:

芥末洋葱酱炸鸡窝夫

明太籽樱花虾配青瓜丝扁意粉

🍫Easyjoe Chocolate💰HKD48 (Rating: 7.6/10)
浓稠 唔会太浓苦 带点细个饮维记玻璃樽朱古力嘅feel🤓冇过甜 几好饮 适合share
冻二世祖特浓朱古力

🍵Uji Matcha Chocolate Milk💰HKD48(Rating: 7.8/10)
好饮!比朱古力正 抹味突出唔假 虽然白朱味都明显但后者唔会太强 入口稠稠的 用明治奶 冻冻的 甜度都ok
特浓宇治抹茶白朱古力奶

🍰Homemade TiramiJOE💰HKD98(Rating:6/10)
好大似4”蛋糕😍晚市限定 真心3人+先好考虑 价钱抵食 味道非我杯茶 似Pici 但finger冇咁水 软绵 咖啡味个人感觉0%😕mascarpone重蛋味 甜度正常✔️
提拉米祖

🥗 Crabmeat, Peach, CousCous, Sesame Sauce Salad 💰HKD108 (Rating: 7.5/10)
好足料几多新鲜蟹肉👍至于其他配料都系正常嘢 沙律菜等等都够新鲜 唔错 比想像中大份同丰富

整体唔错 但用餐限时90mins有啲短 暂无回访意欲😬
芥末洋葱酱炸鸡窝夫