2018-10-01 905 浏览
久唔久谂起烤肉就心郁郁,最就脚就嚟呢间。果日同女友嚟已三点,所以舖入面得几枱客。食物到咗至发觉个铁板啲火熄咗,揾店员搅搅,搅完转头又媳,叫人再搅完又熄。跟住叫男经理换枱,佢又系搅下啲火,所以同佢讲系第三次喇,位经理表情态度都唔多顺咁换咗另一张枱比我! 啲舖头初𫔰时服务一定好,到咁上下又或者分店多咗就会有啲走样。 不过都系某一两位心情唔好嘅员工做成!另外是日首次试酱汁鱿鱼,点知来碟八瓜鱼,店员死顶话比啱。我于是叫佢对单又叫另一店员睇系鱿鱼定八瓜鱼,最后终于换番啱嘅。 整体大部分店员都好兼正常嘅嚟到例牌都系食果啲,品质一直保持到,好味呀!今次先叫两个午餐再加想烧嘅肉!计条数抵啲