2009-11-16
上次食完monster burger佢俾左張 $20 現金卷我,係無限你食幾多錢的,但就一定要係11月用左佢,所以今日黎開中環又得自己一個人就決定用埋佢啦。唔係太肚餓,我今次只係要左個包咋,要左個煙肉磨菇牛肉漢堡,原本要$36,但用左coupon只係 $16,非常之抵,嘻嘻 =)估唔到我兩點幾去到都仲咁多人食緊同幫襯,睇黎佢都幾受歡迎,不過你問我我都係覺得monster burger係咁多間之中平衡質素價錢最好的! 等左都大概 10 分鐘個包先黎到,真係熱辣辣的,而且你見到好多料係入面。入面有成4-5塊煙肉,好似食極都有咁,D煙肉好在唔係好肥膩。磨菇都有好多架,上面有D黑椒幾香,但就掩蓋左D磨菇既香味。牛肉依然好食,好多肉汁同有肉味,唔係好厚但因為佢已經有幾塊煙肉所以都覺得ok。個包有好多汁,但我就搞到隻手周圍都係,唔知點解我次次都好論盡。Anyway,今日呢個包又好味,$16真係好抵食,大家得閒都試下呢間monster burger啦,真係好味架。