2015-02-09 1589 浏览
Happy Friday 係尖咀覓食,之前係銅鑼灣試過呢間覺得唔錯,八點半去碰下運氣睇下有無位,前面得只有一張枱,但就等左半個鐘,不過星期五時分,又有朋友一齊吹下水係度等,感覺都好點!排隊期間已經睇中個二人餐。有四款主菜擇,我地四個都擇左肉眼排。前菜有薯仔沙律同忌廉雜菌湯。前菜好正,薯仔好足份量,食完加埋碗湯都飽飽地唔係講笑!湯好濃味,值得推介。主菜肉眼排比較遜色,我叫medium rare,佢上枱個陣都叫得到佢係傳說中既medium rare嫁,但食落完全well done!!一點都無誇!份量係大,但無味呢!好像咬緊一舊烚肉咁....我第一次食排食唔晒!套餐包茶或咖啡一杯,juice加$10下次都係叫番一些米型意粉同燴飯好像穩陣點。今次食物方面一般,但勝在新店夠大夠寬敞,無限時食又唔多人食,唔洗排長籠,都覺得ok,如果下次搵唔到位會再黎!

我第一次食排食唔晒!
套餐包茶或咖啡一杯,juice加$10
2015-02-06