2013-07-15 5973 浏览
店好像刚装修过,看起来还不错,但位置同以前一样都几迫。整体食物尚算正常(普通放题质数),大部份待应服务态度几好,快上快落也很主动加茶。但有个应该系主管既男人服务态度非常恶劣!位置本身很迫,间离枱有人坐出少少,佢竟然直接连人推张椅入去,边推边讲"先生唔该坐入d"!有人去完厕所未移返好张椅佢又系直接推人!好冇礼貌会漏单,但放题都预左,同d待应讲佢地会问我地漏左咩就好快帮我地跟返,同个主管讲,佢就继续态度非常恶劣咁话"check左厨房,你地系冇落过果样野既。"讲野果时仲好大力咁喷气,之后就走左我地自已都肯定有写,几个fd都睇到,其实漏左单就算,无论点都唔洗态度咁恶劣啊?好好一餐饭俾呢个人影响晒。呢个价钱呢个食物质数呢个迫夹度真系食第间好过,绝对唔会再去俾钱黎受气!!!!!!!黑名单!!!!
店好像刚装修过,看起来还不错,但位置同以前一样都几迫。

但有个应该系主管既男人服务态度非常恶劣!
有人去完厕所未移返好张椅佢又系直接推人!好冇礼貌

好好一餐饭俾呢个人影响晒。

黑名单!!!!
2013-07-07