💖前幾日經過銅鑼灣呢間小店,見佢opera風嘅裝修好特別咁,原來係賣burger同自製gelato嘅,決定去食個lunch!1⃣️和牛漢堡combo set🍔 $139🔸Blackcurrant Peach🍹+$35💖要左combo set,包一個漢堡同一份薯條🍟,可自己加茄汁🍅。推薦和牛漢堡,佢嘅和牛patty咬落好鬆軟,而且超多肉汁🤤,面頭係芝士同芥末醬,香口得黎開胃。另外有番茄、生菜等,漢堡包抹了少少牛油🧈再烘過,咬落有空氣感。份量適中,套餐配嘅薯條脆,鹽嘅調味唔多,味道較淡,可以自己再加鹽/黑椒。要左杯blackcurrant peach,飲落係果香味嘅糖漿同淡淡嘅桃茶味。2⃣️Standard gelato 1 scoop on honey toast🍞 $99💖配一款自選standard gelato,有10款,我要左coconut pineapple,口感偏sorbet,淡淡嘅椰香🥥配酸甜嘅菠蘿🍍好清新。Honey toast用嘅係oatmeal bread,唔係french toast口感,而係微烤過嘅oatmeal toast再淋上蜜糖,食落感覺健康。💖上菜好快,店鋪雖細但座

1⃣️和牛漢堡combo set🍔 $139
🔸Blackcurrant Peach🍹+$35

💖上菜好快,店鋪雖細但座位都坐得舒服,gelato有成十幾款,下次再黎試埋其他味先~