👧🏻Wodafoodie in Sai Wan經過呢間Verde MAR幾次,門口隻樹懶半空掛住超得意!呢日放假就特登去食,餐應主打牛油果菜式🥑平時我都好鐘意食牛油果,真係啱晒我😍鐘意食牛油果既朋友要Bookmark💚🔖✨ 🌮Taco (3pc) $99食墨西哥菜一定要叫Taco!! 呢到一份三件既Taco有齊雞🐥、豬🐷同牛🐮每份都有齊牛油果醬、蕃茄粒、Cheese餅皮較軟身,一啖食到咁多配料,好豐富😋✨ 🐥Fajita (Chicken) $189呢款係墨西哥經典鐵盤烤肉捲餅料理有雞肉、豬肉、雜菜或蘑菇可以揀鐵盤上面仲有三色椒同洋蔥配上guacamole🥑 同sour cream 俾你自己整捲餅食😋 雞肉烤得好香又唔鞋 每塊仲可以加好多牛油果醬🥰✨ 🍳 Avocado Omelette $98午市套餐既omelette 好大份😍蛋煎得好香,入面包住牛油果、芝士、蘑菇、蕃茄、洋蔥,蛋汁好juicy唔會好乾,有時唔想食咁多澱粉質,揀呢個omelette都不失為一個好選擇🍳😍✨ 🍹Flamingo Ice $38估唔到飲品都好好飲!Flamingo Ice必叫!😍佢mix 左Horchat
👧🏻Wodafoodie in Sai Wan

✨ 🌮Taco (3pc) $99
食墨西哥菜一定要叫Taco!!
呢到一份三件既Taco有齊雞🐥、豬🐷同牛🐮
每份都有齊牛油果醬、蕃茄粒、Cheese
餅皮較軟身,一啖食到咁多配料,好豐富😋

✨ 🐥Fajita (Chicken) $189
呢款係墨西哥經典鐵盤烤肉捲餅料理
有雞肉、豬肉、雜菜或蘑菇可以揀
鐵盤上面仲有三色椒同洋蔥
配上guacamole🥑 同sour cream
俾你自己整捲餅食😋
雞肉烤得好香又唔鞋 每塊仲可以加好多牛油果醬🥰

✨ 🍳 Avocado Omelette $98

✨ 🍹Flamingo Ice $38
估唔到飲品都好好飲!
Flamingo Ice必叫!😍佢mix 左Horchata同Jamaica,係中南美好流行,加左成杯粉紅色,好靚🥰

✨ 🧉Jamaica ice $38
Jamaica 係洛神花茶,可以消暑止渴,幫助消化,仲有美容功效,岩曬女仔飲~

📍 Verde MAR (西環)
西環西營盤水街41號地舖