2020-12-22
未禁晚市嘅時候,同朋友嚟食 dinner 餐廳好寬敞,有設計感,但座位唔太舒服,問職員有無籃或者櫈去放物件,佢就回覆我地無同無位放😰 攞住好多嘢根本食得唔舒服晚餐 menu 只有兩個套餐揀,無散叫😞 感覺突然,根本無得揀,所以就叫咗個$368 (未加一)嘅雙人餐歐式酸種麵包配特製抹醬麵包好香,而且熱辣辣上枱👍🏻 搽麵包嘅醬麵好好食!有驚喜. 藜麥花園沙律份量對兩人嚟講係多嘅,都幾好,菜都新鮮,我自己本人幾鐘意食藜麥,有益丫嘛😏 台式烤野菇燉飯好食!主菜兩個飯感覺份量就一般,我諗男仔可能一個飯唔太夠😂 野菇舖飯面賣相唔錯,意大利飯好入味,而且好 creamy 感 台式燉牛肉燉飯原來係台灣式嘅意思係麻辣牛肉,中左伏... 唉,我唔太喜歡麻辣🧐 但喜歡嘅朋友應該會鐘意食,而且佢連飯都有麻辣汁,佢嘅牛都係入味嘅,只係我覺得辣同唔鐘意姐😔 所以最後食唔到牛,亦食唔到飯 是日甜點比較驚喜,因為個麻辣牛肉辣到條脷無咩感覺😂 黃色嘅顏色好鮮明,原來佢係熱情果汁配蛋白脆脆,非常好食👍🏻👍🏻 酸酸甜甜嘅感覺好正❤️餐廳係自助形式,即係出去自己點餐,要自己攞餐具咁,水都係自己出去攞杯攞水,但就有加一服務費.
未禁晚市嘅時候,同朋友嚟食 dinner
歐式酸種麵包配特製抹醬
麵包好香,而且熱辣辣上枱👍🏻 搽麵包嘅醬麵好好食!有驚喜.
藜麥花園沙律
台式烤野菇燉飯
台式燉牛肉燉飯
是日甜品
餐廳係自助形式,即係出去自己點餐,要自己攞餐具咁,水都係自己出去攞杯攞水,但就有加一服務費..... 其實真係唔太知有咩服務需要俾服務費。menu 收緊中上餐廳嘅價位,但完全無服務嘅餐廳😑