星期六朋友帶我去咗間位於諾士佛台的酒吧一齊聚聚,身邊女仔朋友大愛酒吧主題,尤其係一入門口就幾棵櫻花樹吸引,花花佈置的裝修也是下了不少心思,非常有設計感打卡位都唔少,而且仲有beerpong,玩返晚都得最難忘嘅係串燒水準拍得住唔少居酒屋,由$100-$150左右就有串燒拼盤,當中最值得encore 係牛舌同埋安格斯肉眼飲品方面,同一般酒吧最唔同嘅地方係,除咗一般的cocktails,提供唔少個性化的選擇,店員細心詢問個人口味之後,bartender 會為你調配出一杯customised cocktail 🍹 當日飲既係果味極濃的Martini,清新莓果口味非常適合我,不妨大膽嘗試下新口味—————————————————咕嚕咕嚕 (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓—————————————————

—————————————————

咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓

—————————————————