2017-11-07 49 浏览
大約8點,餐廳已滿座,生意很好,可以一邊食串燒,一邊傾計,難怪吸引咗一大班年青人。芝士燒虎蝦只叫了一隻,原來好好食,蝦肉甜美彈牙,配上香濃既芝士,非常滋味。另外仲叫左芝士及黑松露焗扇貝: 用料非常足,芝士焗至金黄色,好吸引,食落好香口,至於黑松露扇貝既配料仲加左菇類,配埋一齊食好有飽肚感。蒜蓉燒茄子&微辣肉碎燒茄子太鍾意食茄子了,於叫了兩條茄子,左邊係蒜蓉燒茄子,隔離係微辣肉碎燒茄子,我地都比較鐘意食蒜蓉既多d,因為燒得比較入味且惹味,而且非常juicy,隔離既肉碎茄子黎反而就冇蒜蓉呢款甘惹味吸引。川式燒韭菜食串燒總有幾味係要必食既,燒韭菜係其中一款,雖然叫川式,但其實不辣,食唔到辣既人唔洗驚,而且選料靚,韭菜新鮮juicy, 望落顏色亮麗,唔會燒到乾曬, 非常美味。王老吉除了酒精飲品外,飲品既選擇唔系甘豐富,眼見大多數人會揀熱柚子蜜同王老吉,比較健康。

芝士燒虎蝦

蒜蓉燒茄子&微辣肉碎燒茄子