2017-12-02
上網睇到介紹呢間餐廳好有日本feel就同朋友訂枱黎試吓啦入到去已經俾佢嘅裝修吸引住,好似去咗日本咁,間餐廳乜嘢都有,刺身 串燒 浜燒,可以即刻燒海鮮食仲有專人服侍幫你燒埋添,服務仲好過日本啲鋪頭啊~今日就想黎試佢嘅串燒一坐低店員已經自動送上呢個沙律菜,可以點面鼓醬食,之後再慢慢揀食啲乜~串燒有好多唔同嘅種類,淨係雞都有分唔同嘅部位,仲話係用日本秋田縣嘅雞添叫左雞腎 雞軟骨 雞頸 雞腿肉等等,上到嚟嘅時候已經唔係好分得清邊個打邊個啦哈哈不過全部都好好食,而且重點係落完單嘅時候,店員話俾我哋聽而家做緊優惠,所有雞串燒買一送一,一串自動變為兩串可以同朋友慢慢食,除咗雞之外都有牛肉豬肉等等,都好值得食架。食串燒當然就唔少得叫番杯啤酒啦,麒麟生啤都係買一送一架!除咗串燒之外仲叫左燒魷魚超大隻,啱啱燒好甜甜地咁好好食。最後仲加多左個魚生飯,又係驚喜之作,啲魚生好新鮮,啲吞拿魚粒肥瘦均勻,唔講仲以為食緊拖羅價錢都係百幾蚊咋。總括嚟講今次嘅串燒大餐真係食得好開心呀,咁岩有買一送一,氣氛好好好有feel~
上網睇到介紹呢間餐廳好有日本feel就同朋友訂枱黎試吓啦
食串燒當然就唔少得叫番杯啤酒啦,麒麟生啤都係買一送一架!
除咗串燒之外仲叫左燒魷魚超大隻,啱啱燒好甜甜地咁好好食。