2019-12-31
燒玉子芝士蟹籽口味,芝士蟹籽嘅份量超多,簡直係佈滿成個蛋上面!蛋嘅口感偏厚實,份量十足,兩至四人分岩岩好。鹽燒牛舌厚切一流,口感十足!火喉控制好好,保持到原汁原味,重點入口唔韌,必推!燒黑豚肉黑豚肉同樣係厚切,加上係黑豚肉,所以肉味好重,又無豬肉腥味,岩哂食肉獸雞肉串雞肉串最考功夫,要燒到皮脆內嫩,仲要保持到雞肉嘅肉汁同嫩滑,真係唔容易,而且呢間嘅雞肉串份量都唔少,抵食!汁燒原隻魷魚原隻魷魚上勁吸引,唔會燒過龍,個醬汁都唔會太咸,所以仲保留到魷魚彈牙口感同味道黑松露蘑菇串黑松露醬一啲都唔吝嗇,佈滿成舊蘑菇,入口好香燒豬頸肉估唔到豬頸肉份量咁多,仲要唔算薄,表面燒到焦香,食落好有彈性,勁惹味,又係必食!燒雞腎雞腎同樣係厚切,唔係薄片雞腎,口感十足!宜家仲有買一送一生啤優惠 可惜我哋未夠鐘 下次搵埋班frd再試吓先!
鹽燒牛舌
燒黑豚肉
雞肉串
汁燒原隻魷魚
黑松露蘑菇串
黑松露醬一啲都唔吝嗇,佈滿成舊蘑菇,入口好香
燒豬頸肉
燒雞腎
雞腎同樣係厚切,唔係薄片雞腎,口感十足!