2022-06-02 189 浏览
難得放工後搵媽子放鬆下🧘🏻‍♀️😎 今日帶佢去朋友極力推薦既串grill 專門店試下!呢到係譽發廣場上面 地理位置非常方便🤗入到去地方都好闊落 我地2個人坐係張6人卡位到 😎今次我係第一次用呢啲自既轉既串燒爐到食 覺得好有新意 🃏而且佢地可以平均受熱 唔使怕一邊燶哂既情況出現😁要點串燒係用手機落單既 見佢啲款式都唔少 有丸類 雞類 牛類 羊類 海鮮類 更加會有甜品類出現👏岩哂我口味🥳用串燒爐咁燒住啲丸類 ☄️令佢地非常脆身!好似食緊炸丸咁 同時餐廳有提供到唔同既醬料同埋 調味粉 🤗 媽子最愛是點韓式柚子醬 酸酸甜甜咁 好開胃🍯 仲可以加埋生菜🥬咁包住食👏我自己最鍾意就係食呢到既和牛粒同埋羊卷肉 🤭 羊卷肉既羶味好香 認真一流除外 我同媽子都特別鍾意呢到既 甜品系列 有棉花糖 同埋 雞蛋仔 輕輕燒幾燒就食得 🥳 好滿足!呢到既野飲都多種類 可以任飲 食完口乾都唔怕喇!☺️同埋想大大力讚下呢到既服務😎 餐廳員工都好熱情!同埋都盡力配合我地需要☺️😆而且上菜時間都非常快!比個tips 大家😎燒果彈最好間住咁燒 有時啲肉太大舊會頂住隔離既串燒轉 👏同埋有小朋友就最好家長睇實啲呀🤗呢到又好食又好玩 真係

呢到係譽發廣場上面 地理位置非常方便🤗
入到去地方都好闊落 我地2個人坐係張6人卡位到 😎