2019-05-16
想同朋友邊食住嘢邊傾計,食串燒就最啱!今次試左好多嘢!煙肉蠔卷,外面嘅煙肉燒到好香口,同入面好滑嘅蠔做到外脆內軟嘅質感,正!鐘意食羊嘅我地梗係要叫番份紐西蘭羊扒試下啦,燒到五成熟左右,好嫩又惹味加埋羊嘅騷味,冇得輸!呢個炸味噌雞肉釀蕃茄好特別,用味噌奄過嘅免治雞肉包左喺成個蕃茄入面再用吉列方式去炸,做到吾會好漏嘅效果,好fresh而且呢個做法真係第一次見,推薦炸大腸食得多,今次串燒呢個豚之大腸好特別,個醬汁甜甜地配番有少少肥嘅大腸好夾,而且外皮燒得脆脆地,好香口!柚子芥末墨魚鬚,柚子芥末醬好清新,配合墨魚鬚嘅爽口,簡直係一絕!自家製免治雞肉棒,配埋温泉蛋同祕制嘅醬汁,好滑好好味!厚切牛舌同美國安格斯牛柳,燒得啱啱好,吾會習韌,油脂好香!墨汁炒烏冬好香,每條烏冬都沾滿哂墨汁,食落好有滿足感,而且加入洋蔥同魷魚圈,令每一啖都充滿不同嘅口感 淨係食串燒未係好飽,最後加埋個烏冬就啱啱好!
自家製免治雞肉棒,配埋温泉蛋同祕制嘅醬汁,好滑好好味!
厚切牛舌同美國安格斯牛柳,燒得啱啱好,吾會習韌,油脂好香!