2022-11-08
數數手指 已經三年多無見😅今日約左呢位朋友出黎catch up 當然係要揾間居酒屋 慢慢食 慢慢傾👯♀️重點推介🤤👍🏻 串燒全部發揮超水準 用特色之餘 燒嘅程度剛好👏🏻選擇都頗多 而且價錢合理 每樣一串都唔過份😇肉類、海鮮都能夠保留肉汁🍴推介嘅有✅ 荔枝煙肉卷✅ 麻香帶子串✅ 雞軟骨小丸子串✅ 雞軟骨串✅ 蒲燒鰻魚串✅ 迷你甜番薯👍🏻 炸物自問好鍾意食炸物 不過好食嘅炸物唔係度度有 加上每一種炸物都會搭配唔同醬汁 體現到店家嘅心思😄外皮酥脆、乾爽 即使放耐左都仲係香口 厲害🥳✅ 北海道帶子✅ 芝麻蝦多士(配威士忌汁)✅ 和風辛味軟殼蟹(配辣蟹籽醬)✅ 唐揚雞(配手作他他汁)👍🏻 主食✅薄鹽豚肉Burger(配咖喱汁)墊底嘅並唔係麵包🥯而係飯焦 好有心思 而且燒過嘅飯粒特別香❤️上面嘅豚肉juicy 嫩滑 醬汁可選咖哩汁/肉醬汁 我哋揀左前者 日式咖哩偏甜 同Burger好夾注意事項⚠️- 餐廳環境闊落 牆壁上嘅畫有許多日本風元素 色彩繽紛 賞心悅目🎈
重點推介🤤
✅ 蒲燒鰻魚串
✅ 迷你甜番薯
👍🏻 炸物
✅ 北海道帶子
✅ 芝麻蝦多士(配威士忌汁)
✅ 和風辛味軟殼蟹(配辣蟹籽醬)
✅ 唐揚雞(配手作他他汁)
👍🏻 主食
✅薄鹽豚肉Burger(配咖喱汁)
注意事項⚠️