2016-09-07 136 浏览
身處香港男女老少腦海不時響起「雞全部都係雞全部都係雞」既混亂時期, 來到韓式食肆唔想食炸雞仲有好多野選擇既。喜歡這裡富時代感的裝修,氣氛不錯。好友團首唱談又一新點。頭盤小食有醃黃瓜,粟米沙律,泡菜,泡菜的辣味勁度十足,停不了口。主角終於出場, 從天而降看得人眼花繚亂長達100 cm的巨型大串燒, 主要肉類蔬菜,包羅萬有,有雞肉,豬腩肉,腸仔,大蝦,三色椒, 菠蘿,南瓜,洋蔥,大蔥等,除大串肉類吸引眼球外,更有靚仔為客人剪開肉類及菜蔬放上鐵盤煎好再送到客人面前,十分體貼,如果俾我處理呢串肉,我驚成個肉串架塌落黎都似。食物味道也不錯,尤其中意豬腩肉同大蝦腩肉外層香脆,肉汁尤在。菠蘿都好好食,尤其在肉肉當前的情況下,有個酸酸甜甜的配搭做過場就最好不過。醬燒牛肉醃製得剛好的牛肉配上金銀菇放在爐上煮, 牛肉煮了五分鐘已傳來陣陣牛肉香味,令人垂涎三尺注意:不要燒煮得太耐,否則牛肉就會變得太乾身。西柚果汁飲料肉食世界的絕配飲品,消暑同時有助消化。多謝好友同我瘋狂食肉。
身處香港男女老少腦海不時響起「雞全部都係雞全部都係雞」
既混亂時期, 來到韓式食肆唔想食炸雞仲有好多野選擇既。
喜歡這裡富時代感的裝修,氣氛不錯。好友團首唱談又一新點。
食物味道也不錯,尤其中意豬腩肉同大蝦腩肉外層香脆,肉汁尤在
醬燒牛肉

醃製得剛好的牛肉配上金銀菇放在爐上煮
, 牛肉煮了五分鐘已傳來陣陣牛肉香味,令人垂涎三尺
注意:不要燒煮得太耐,否則牛肉就會變得太乾身。
西柚果汁飲料

2016-08-26