2019-04-23
同2位老友聚舊 3個女仔就當然最好一邊吹水一邊食放題 我地咁岩坐喺窗口位 比較寧靜 傾計岩晒勁肚餓嘅我哋即時叫左好多野 燒果方面好吸引 有芝士蠔 帶子 鯖魚等等 選擇都多 而且好新鮮 食落都有鮮甜嘅味道 肉果方面就更加正 食肉獸見到脂肪分佈均勻嘅肥牛 腩肉 牛舌又點可以吾興奮呢 所以加叫左3,4亦次先夠喉 另外仲有雞翼 雞腎 食肉獸好滿足好野當然吾止得咁少 佢嘅炸物係我最想讚嘅 特別係柚子炸雞 首次佢炸得外脆內軟 入面仲有少少汁同油 上面再淋上左勁多柚子醬 好正!有開胃同解膩嘅感覺 所以可以繼續食多啲嘢服務上都好吾錯 星期日都幾繁忙 但收碟黎野食都係快 而且有禮貌 good! 不過好搞笑嘅係佢比左一舊白蘿蔔我地擦走鐵板上嘅焦 但其實係冇用的 捽完舊蘿蔔係黃左少少 但個板一樣咁黑 XDD 所以其實可以吾比 慳番 不過呢間堅係好食 正正子~
不過呢間堅係好食 正正子~