天气好,心情好,又有几日假孖住放就紧系去远D松一松啦!入返转赤柱行下 relex 下咁系确实几舒服。 本来冇乜目标,休悠悠咁见到边间合眼缘就入边间,点知行到去美利楼,二楼间西班牙菜大大个牌写住 凭中银信用卡午餐/晚餐,在主餐牌消费满400元减100 酒类饮品除外(记住加一系另计架!)。虽然睇落几底,但是西班牙菜唔系我杯茶,跟手行上三楼的德国菜馆,同样有这个中银信用卡优惠,本来星期六有自助餐,连埋加一大约300蚊一位,不过计落还是用中银信用卡散叫价钱比较化算。所以二话不说就入呢间啦!更何况德国咸猪手系我的至爱。我们一行四人,叫了两只德国咸猪手、一杯德国麦啤、一杯冻柠蜜、一客榄油蒜子炒意粉、一客蕃茄牛尾千层面、再加一个甜品。用中银信用卡找数全单扣了200蚊,实际付款$810。一个字“抵”!德国咸猪手一如以往的外皮脆脆卜卜,食得出系新鲜即炸的,加埋酸菜一起食,冇咁油腻,我钟意啊!呢个牛番茄牛尾千层面是我的最爱,先将牛尾蚊淋再起肉,夹在千层面里边,啖啖肉超好味!而且个榄油蒜子炒意粉味道就一般普普通通。再加这个甜品90蚊可能贵咗少少但是那个雪糕非常好味,细细份四个人分其实唔系几够食。总括来讲这
天气好,心情好,又有几日假孖住放就紧系去远D松一松啦!
入返转赤柱行下 relex 下咁系确实几舒服。

德国咸猪手
蕃茄牛尾焗千层面
而且个榄油蒜子炒意粉味道就一般普普通通。
榄油蒜子炒意粉
苹果馅饼
总括来讲这个德国餐厅食物水准高,价钱其实唔平,但是有这个优惠叫做相当化算。食午餐可能唔觉平,不过呢个中银价惠,午市同晚市都用得,吃晚饭都系呢个价就真系无敌喇!

2016-07-02
用餐优惠