2022-11-01 342 浏览
之前係社交平台睇到有promotion好好彩今次有7折比我去試試佢👏🏼啤酒薯條配黑松露醬 8.5/10可能係佢既特色之一 差唔多見每一枱都有叫薯條炸得好香脆 自身帶有調味 唔點醬都好夠味但啤酒味就真係食唔出 唔知作用係唔係雞蛋仔加啤酒會脆D黑松露醬既松露味都唔算大出 但因為個薯條本身好食既關係都唔駛靠個醬明太子蟹肉忌廉意粉 5.5/10意粉上面都有蟹肉 但蟹肉味道略嫌唔夠鮮味而且個明太子醬味都唔夠出 唔夠creamy同香濃意粉亦都煮耐左少少 比正常西餐意粉淋身左少少Oreo麻薯窩夫配雪糕 3/10講真成餐飯我最失望就係呢個甜品 因為我係為左麻薯窩夫而黎唔知係一早整好左定係點 上枱果陣雪糕經溶左一大半 有一灘白色液體係旁邊一開始以為麻薯窩夫係本身窩夫質地係麻薯 點知原來唔係 係個窩夫入面有一丁點麻薯唔知有冇佔左成舊窩夫既5% 根本上連佢麻薯既質地係點都試唔清 因為實在太少如果同我一樣係麻薯控既你 絕對唔建議因為個麻薯窩夫黎試而且窩夫得兩塊 份量都算少 性價比個人認為係低個薯條個人認為係我食薯條生涯黎講好食排行榜係入到頭三 但其他食物質素一般黎唔黎試就見人見智喇有7折既話就可以一試如果無折
之前係社交平台睇到有promotion

如果同我一樣係麻薯控既你 絕對唔建議因為個麻薯窩夫黎試
而且窩夫得兩塊 份量都算少 性價比個人認為係低

黎唔黎試就見人見智喇
有7折既話就可以一試
如果無折就不太建議…..