2017-03-10 268 浏览
約朋友食飯,真係好頭痛,都唔知要食咩好,行過旺角街頭,或商業大厦門口,總有人,站在招手入內找食。朋友進入大厦內,一望,比她看中左食放題,鐘意食咩都可以,仲系唔止韓燒咁簡單,中西韓日美食,一個地方就可以解決我地各人的喜愛!有二小時,可以慢食,超方便!餐廳地方夠大,坐落很舒服,卡位可以坐四人至六人,都好寬闊,整體上,整齊、舒適、清潔。韓燒肉類,多不勝數,豬、牛、羊、雞、腸仔、任選擇,未燒,已嗅到香味。仲有大量蔬菜可燒。薄切豬扒、入味香口、嫩滑多汁、一點都唔韌。菠蘿鮮甜多汁。水煮魚,想不到,都可以在這裡可以食到水煮魚,魚塊用上龍脷魚柳,啖啖肉,用上大量香菜、牙菜、辣椒,喜歡食辣、一定鐘意。芝士焗蠔,蠔夠大隻,芝士夠濃味,蠔肉夠厚身,有口感,入口香濃鮮味,即溶化。這裡,還有兒時食品,綿花糖,自己搞幾大都得,食得好開心!
仲有大量蔬菜可燒。
薄切豬扒、入味香口、嫩滑多汁、一點都唔韌。
菠蘿鮮甜多汁。
這裡,還有兒時食品,綿花糖,自己搞幾大都得,食得好開心!