今日終於有時間黎剪下頭髮啦,近排好忙好忙,中秋節🥮竟然有假放好感恩呀🤝🤝因為我間salon 係勝利道既,所以就嗰哩條街揾下食咩好啦行過街頭見到哩間日式餐廳,好似不錯看啵,最緊要餐廳地方勁大,難得一個人,梗係想座得舒服啲,唔洗同人迫呀嘛😜😜😜近排都好興咁樣食法架啵,揀前菜同主菜再配飲品既☕️☕️☕️最後我嗌左和風吞拿卷蛋兩份,慢煮燴牛面頰同鷹嘴豆茄子燴西班牙辣肉腸,再加錢配左手沖意式咖啡☕️慢煮燴牛面頰好有驚喜呀,燴得好軟綿綿,咬第一啖好有膠質,真係好食既,而且每件都好有份,超級飽呀鷹咀豆辣肉腸我就麻麻地,諗住試下新野嘛😝😝😝反而哩嗰蛋卷好有驚喜喎,蛋卷好有質感,唔知卷左幾多卷呢😋😋😋手沖cappuccino 係我最鐘意既,其實原本我想嗌flatwhite既,可惜無啦,我又見哩杯係話人手沖既cappuccino ,所以試下佢啦,點知又真係幾好飲喎,夠熱,夠味,唔淡味🤝

近排都好興咁樣食法架啵,揀前菜同主菜再配飲品既☕️☕️☕️

鷹咀豆辣肉腸我就麻麻地,諗住試下新野嘛😝😝😝

2019-09-13
午餐