2022-01-15 646 浏览
去中環成個經過Aussie Outback,不過都冇試過。今次朋友話要食quick lunch,於是就揀咗嚟呢度食。Take order嘅staff 好溫柔好friendly ,超乎一般快餐嘅服務態度🥰點完餐之後,有塊感應燈牌,放喺枱上面,冇耐食物就送到。所有漢堡包同主菜都可以免費跟配菜!我同朋友都選咗炸薯條🍟而汽水係可以自己斟,無限添飲🥤🍔煙肉大爆炸芝牛肉漢堡Bacon Bomb Burger ($98) 牛肉Juicy同幾厚,車打芝士真係有芝士味,唔會好似麥噹噹嗰啲淡茂茂😆漢堡上面隻Jalapeño 🌶好好味,唔辣,唔會太酸或太咸,空口食都可以。🥪手撕豬肉意大利包Braised Pork Sandwich ($98)手撕豬肉比較油膩,我食到三舊肥豬肉。包入面嘅醬唔夠,令個包冇乜味。Ciabatta 好大,我只可以食到一半。(或者因為麻麻地好食😓)🍟薯條就真係好新鮮好好味,我食晒😝喺中環百零蚊食個lunch都唔錯嘅,不過我下次一定唔會再嗌「手撕豬肉包」!

🍟薯條就真係好新鮮好好味,我食晒😝