2023-07-06 36 浏览
今日行街見有少少肚餓就上咗去呢一間叫bitcino嘅酒吧度諗住食少少嘢chill吓,但估唔到竟然會有意外驚喜!首先一入呢一間酒吧餐廳就覺得非常之有feel。無論環境格局定係音樂都好有情調氣氛。幽暗嘅環境最適合就係情侶過嚟坐低食吓嘢傾吓偈摸吓手仔😂講返正題先,我同朋友總共叫咗兩樣嘢醫下肚仔。一個就係佢嘅Fish N‘ Chips($128),令一個就係佢嘅chicken tikka pizza($138)先講吓佢嘅炸魚薯條。食物一上嚟非常熱辣辣。炸魚做到外脆內軟又唔會太油,而且份量亦都好大塊。睇嚟講炸魚做得好好。薯條雖然份量唔多,但每一條都大條粗壯,口感一流。熱辣辣嘅薯條配上我最愛嘅茄汁,正!然後就係Chicken Tikka Pizza。呢一個香料咖喱雞pizza 十分足料同埋做得好好味。每一啖咬落去都有好香嘅咖喱雞同埋芝士味。餅底都做得好鬆脆。通常呢一類Pizza我好驚會做到好鹹,但呢一個調味適中所有配料都配搭得好好,非常推薦!嘢飲方面,就叫咗一杯招牌嘅Bitcino($148)同埋runner runner($148)。兩杯嘢飲做到好清新。由於我朋友唔太識飲酒,呢兩杯水果酒啱晒佢飲
嘢飲方面,就叫咗一杯招牌嘅Bitcino($148)同埋runner runner($148)。兩杯嘢飲做到好清新。由於我朋友唔太識飲酒,呢兩杯水果酒啱晒佢飲。唔會太烈又易入口。
總體來講呢一間酒吧其實有驚喜嘅。價錢唔算太貴,嘢食同環境都優秀。係一個非常之唔錯,用嚟輕鬆吓chill嘅地方!

人均消費$280左右
Janna 翻撻指數:8/10🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢