2020-07-26 4179 浏览
今日朋友話要食放題,坦白講我對放題不一向都冇乜興趣,期望亦都唔會高,質素只有不過不失就已經好好。我個friend話依間佢之前食過,一定唔係普通料,同其它唔同喎, okok就去試下。佢係中環上樓鋪,都叫跟地鐵站,今日我地食假日下午放題,人客都有八成滿,我地有訂位。地放唔算大,居酒屋嘅design,位置寬躺。坐底侍應就幫我哋安排一個魚生拼盤,再加一個送嘅龍蝦刺身。賣相味道都好新鮮。我哋都有叫到海膽手卷,同樣先甜好食,都係任叫。種類唔算好多,但質數高,大部分想食既都巳經有。我推介有鴨肝,燒原殼凡立貝,魚生,吞拿魚他他,燒大蝦,燒羊鞍,和牛......等。Order野食,唔食畫紙同襟電話,直接同侍應,都無留單既情況,上菜時間正常。如果我再想食放題,我暫時你只係會黎依度。高質滿足又唔駛同人逼。