2024-06-03 41 浏览
今次呢間絕對係中環打工仔放工後chill一chill既好去處,位於九如坊,好易搵,大大間鋪頭坐得都好舒服🙆🏻‍♀️重點點評✍🏻✍🏻✍🏻蒜蓉燒生蠔:生蠔唔會好細隻,質地軟腍,除咗蒜蓉仲有榨菜,超級惹味!滷水豬大腸/豬粉腸:豬大腸超入味,充滿滷水香味,又燒得夠脆,而豬粉腸平時就好少食到,原來燒脆佐既豬粉腸係咁好食架,脆得黎又保持到粉狀既質感,口感好好呀!燒菠蘿:一定一定一定要叫既,菠蘿勁香甜,燒完有啲焦香既感覺,好好食!燒羊肉:羊肉大粒煙韌,充滿孜然粉既香味,又唔會好騷,有啲筋幾有咬口!雞爽肉:呢個其實都係雞肉,但比一般雞肉口感更爽,燒到焦脆爽口,口感幾特別!其他既串燒都係即叫即燒,熱辣辣,款式都多,主食小食都有,啤酒仲要買一送一添🍻食物:💯環境:💯服務:💯
重點點評✍🏻✍🏻✍🏻
食物:💯