2021-09-25
隨機找了間cafe在平日下午待著,靜靜地做下野🌞時光逆流呢個店名好好聽,位置亦帶點神秘,搵左好一陣子去到😆---入內有窗口半露天bar位,亦有條小樓梯上上層,像是一個神密小閣樓💁🏻♀️全部枱都係茶几高度,食野做野有點不便,但相信傾偈交流玩都絕對一流😃睇返ig見小店仲會舉辦不同活動~---🔸小蛋糕入到黎會送給每位客人的,so sweet~-🔸回到現在的魔法 $58呢個係其中一杯魔法可可,有秘魯人參、丁香、肉桂、海鹽,仲有大大粒棉花糖,賣相討好,味道亦令我諗返起芬蘭聖誕節既感覺🤤相信回到現在係想我地活在當下好好感受杯朱古力獨特既味道同豐富既口感吧😋---一坐就個幾兩個鐘,很好待~下次黎join活動~---🍽️ 時光逆流 @revtime.official.hk {連加一,一個人$64}#cafe #chocolate #teatime #中環美食 #sis中環 #中環cafe#hkfood #hkfoodie #eat #food #dessert #美食 #香港美食 #相機食先 #香港 #平民美食 #sisterfoodcourt
🔸小蛋糕
入到黎會送給每位客人的,so sweet~
🔸回到現在的魔法 $58
---
一坐就個幾兩個鐘,很好待~下次黎join活動~
🍽️ 時光逆流 @revtime.official.hk
{連加一,一個人$64}