2021-01-16
一上網search下午茶,見好多人介紹係ifc嘅daerlily🥸,環境幾靚😆,價錢仲要唔貴,好多靚啲嘅地方都要五百幾兩個人😂😂Afternoon tea ($318 for 2 people)首先,講佢環境真係好唔錯🤩,裝潢幾華麗,天花板佈滿乾花,中間有個心形卡位,餐廳有一面落地玻璃,對住海景,好好彩坐到window seat☺️☺️,本身見booking有啲full,會擔心好嘈,但係又唔會喎,環境幾舒服😌食物方面,有三層,分別最底層有三文治🥪,中間係delicacies ,最上層有scones ,三文治就無咩特別,煙熏三文魚三文治幾好食,而中間層有四款,檸檬cheesecakes 有啲酸😂,不過味道都幾fresh🌿,朱古力tart嘅朱古力味都好濃,其餘兩款就一般般啦🥺,而頂層嘅scones口感唔乾,有啲鬆化,重牛油香,不過就無咩蛋香🥸整體來講,我都會介紹朋友黎,主要係佢環境好價錢唔貴👍🏼👍🏼,但食物就一般,唔好抱太大期望啦🤡🤡
Afternoon tea318