食盡中環之甜品 — Tiramisu' Lab————————————————最近係中環街市有好多攤位同埋新店進入, 每次去到中午食飯時候都會好熱鬧😉,而我平時食完飯如果經過中環街市,都好鍾意逛一圈睇下有咩特別野😛就俾我發現左呢間Tiramisu 專門店!仲要所有材料都係意大利生產,Tiramisu份量都幾大個而且又唔貴,真係沒有不試的理由🐷🤭🔸Tramisu' 1960" Classic $48Classic Tiramisu個size睇落比起其他味道既更加大,既然係Tramisu專門店,一定要試下原味啦!佢既口感綿密而滑溜,creamy得黎唔會係死甜,好好味!🔸Matcha Misu' $52呢個抹茶味Tramisu,抹茶味唔會太濃而有苦澀味,食落濕潤creamy,岩曬鍾意綠茶既朋友仔,佢會提供埋木匙羹俾你,yummy!🔸Oreo Misu' $52Oreo味既Tiramisu上面會有一片Oreo餅,個賣相幾靚,要留意既係呢間既Tiramisu唔會有酒味,所以小朋友都好岩食嫁!👍💭Overall comment:鋪頭Menu有中英文版本,除左有細細件既唔同口味Tiramisu,另
食盡中環之甜品 — Tiramisu' Lab
————————————————

🔸Tramisu' 1960" Classic $48

🔸Matcha Misu' $52

🔸Oreo Misu' $52

💭Overall comment:
鋪頭Menu有中英文版本,除左有細細件既唔同口味Tiramisu,另外仲有大件既Tiramisu Cake買嫁!😋