2023-11-30 39 浏览
今日黎到中環呢間「bitcino」嚐新,一入面口令我大開眼介,裝修格調獨一無二,想唔記得佢都難呢間係樓上bar,一開𨋢門已經見到五光十色,餐廳本身唔係太光,令到啲裝飾零舍特出,成個感覺好cool呢到signature cocktail都唔少,黎得酒吧緊係要試下特色野420,放心入面係無420,其實主要係dark rum加godiva,中意朱古力既朋友一定唔可以錯過好香濃朱古力甜味,不過甜到rum既酒香唔係好出,咁樣反而好易飲醉runner runner,見到有兩層顏色好靚,上面加左果乾,飲既時侯聞住啲果香勁正,果然好既cocktail係唔少得香味少少酒落肚就開始想食啲小食,呢到有chicken tikka食,上面啲醬汁勁香,入面除左雞肉仲有啲脆見薯條食落好有口感