行過中環 來到呢一間新開嘅越南餐廳鋪頭門面大裏面座位有卡位寬敞 卡位坐得舒服 侍應非常有禮貌招呼周到下午茶時間唔係咁多人都會下晝都有下午茶食五六十蚊食咗個高質嘅越南菜真係好開心 叫咗一個#軟殼蟹米紙卷軟殼蟹 蟹肉多鬆脆米紙卷包得好精緻感覺健康令我叫咗個越南春捲裏麵包住一啲米粉呀肉鬆咁樣香口有趣 可以建議係包住啲生菜嚟食感覺係健康啲 另外叫咗個佢哋出名嘅#名越綜合河粉 裏面有牛腩蘿蔔葉 牛腩嫩滑大件百葉就好爽湯底 好清甜 感覺好大碗回本抵食 慢慢食嘢都真係週末晚會嘅一種享受 佢夜晚仲會有一啲唔同嘅菜式係羊腩煲呀咁下午茶仲會有飯呀阿同其他唔同嘅嘢食好想試埋佢個咖哩飯 另外小食都好多款有牛油蒜香雞翼呀咁一次過我都食唔曬咁多嘢下次要去再試去其他嘢食先餐廳食物高質價錢唔該喺中環嚟講真係好難得
慢慢食嘢都真係週末晚會嘅一種享受
越式春捲