2020-07-14 1676 浏览
今次约左好耐冇见既闺密一齐试下中环既新派中式素菜餐厅「Miss Lee 李好纯」🥳网上见到佢地既Let's Partea下午茶都几创新,同埋之前都未食过素食既下午茶,所以一于去试下😎-🌟Let’s Partea 下午茶Set套餐 $98🎈红菜头挞配咖哩素蛋黄酱 红菜头挞食落酸酸甜甜咁,都几开胃~但我本身麻麻地红菜头,所以略嫌一般~-🎈蘑菇银丝卷配烧烤汁 呢个相对有点儿普通,里面夹著一啲蘑菇丝,唔算好吸引🤣-🎈麻酱百页豆腐百页豆腐配上超多既麻酱好好食,因为百页豆腐好香脆,感觉有少少似食紧臭豆腐既个种感觉咁~-🎈糯米泡沫薯蓉我就最欣赏呢个创意料理!!!😝原来佢系用糯米打成泡沫再配以薯蓉,食落好match😌😍-🎈紫糯米椰子乌冬配芒果蓉卖相好精致,个人觉得几好食😋有啲似平时出去食既芒果椰汁紫糯米咁😍仲要成啖摆落口好方便🤪-🎈绿绿无穷 +$25 绿绿无穷主要有青柠、青苹果🍏、菠菜同青瓜~饮落去好清新,完全饮得出系无添加任何糖🙆🏻‍♀️简直系健康之选啊🤩-🎈开卷有益 $68开卷有益系呢度既招牌菜式之一,佢既卷皮好薄,入面既馅料分别有酸青瓜、红菜头、椰菜丝、甘荀丝等再配上纯素既烧烤酱汁,都几特别☺️-🔸

🌟Let’s Partea 下午茶Set套餐 $98

🎈红菜头挞配咖哩素蛋黄酱
🎈蘑菇银丝卷配烧烤汁
蘑菇银丝卷配烧烤汁

呢个相对有点儿普通,里面夹著一啲蘑菇丝,唔算好吸引🤣
🎈麻酱百页豆腐
麻酱百页豆腐