2022-12-03 521 浏览
听过好多食评推介,终于第一次亲身黎食。平日午餐时段爆满,无订位既就要等位啦。我地两个人叫佐两个主食一个小食,主食都会送饮品,抵🤓白咖哩香茅猪扒见求,见个名咁特别就试下,好有惊喜!猪扒份量绝对唔少,白咖哩汁好香,微稠,配埋紫糯米黎食超正!😍猪扒腍腍地肉质唔错,煎得好好食,加埋脆薯角伴碟,劲满足!另一个主食系手撕鸡汤面,相对黎讲就普通佐啲,手撕鸡份量相对较少,虽然系捞得几香几好食,汤面既汤底面值得一赞,好香椰汁味,好滑,但相对见求黎讲性价比就无咁高啦🧐而小食就叫佐炸墨鱼丸,呢个有啲失望既,墨鱼丸口感好散,唔弹牙,但胜在份量多😝同埋啲花生脆粒几好食😋整体黎讲都满意既,上菜速度又快,中环打工仔可以一试!

整体黎讲都满意既,上菜速度又快,中环打工仔可以一试!
用餐时段