2025-02-25 889 浏览
難得班酒鬼約到 hh 飲得一兩杯梗係唔夠喉啦,加上頭先淨係食蝦片邊度夠飽 🙈 最後大家各自去買野食,而我兜完成個圈都未諗到食咩好,時間唔早好多店舖都閂咗門,之後去返 BaseHall 01 果邊再望下,終於決定到食 <泰Grill>,始終飲完酒想食 d 熱野落肚~~😋 Thai Boat Noodle ~ $68 一碗麵喺中環 food court 算係抵食㗎啦,而且呢碗船麵嘅湯底非常濃郁,我都差唔多飲晒成碗湯 🤣怡和大廈嘅 BaseHall 真係好有氣氛,有節奏澎湃嘅音樂,有情調昏暗嘅燈光,座位舒適,雖然周圍環境有點熱鬧,但同朋友可以盡情大笑傾計都唔怕嘈到隔離 😎😎 最正係可以喺對面舗頭買支酒即場飲,繼續 happy Friday!!