2022-06-25
📍 Preface Coffee & Wine (中環)-#5🫶🏻係最高 環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻-Classic Hotdog 叫少醬會比較好 而且唔係細細隻 食完都幾飽 用嚟做lunch 都ok 佢係用脆皮腸 所以咬落去不會煙韌 Chili hotdog同上面classic 嘅都一樣分量 但兩個味相比 辣嘅會好食啲 會比較惹味 鍾意食辣嘅可以試吓檸檬撻如果好似我咁唔太會食酸嘢 都會接受到 雖然佢係比較酸 但係佢後面會有甜味出嚟 食得多都唔會覺得好膩 餅底都唔會係好厚 而且佢仲會係隔離配上cream 同埋檸檬皮 所以幾特別Dirty 好特別 佢底層有厚奶 咖啡都好香 就算唔落糖 都唔會覺得好苦 有兩款咖啡豆可以選擇 一款比較重咖啡味 另一款就會有果香亦都會帶來甜味 我哋兩杯都選擇咗有甜味嘅Mocha 佢嘅朱古力味唔會令到杯咖啡會變到好甜 而且佢嘅朱古力味係好有可可豆嘅味 唔鍾意食太甜嘅 都可以飲到
#5🫶🏻係最高
環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻