依間位於中環嘅Cafe裝修充滿復古懷舊風,店內有一系列既古董杯仲有黑膠唱片,除左咖啡之外仲有all day breakfast,bagel,cake等既輕食,雖然座位吾多,但環境都坐得幾舒服感覺好chill☕️☕️Grilled parma ham&cheese sandwich($78)多士焗得岩岩好外脆內軟,parma ham口感嫩滑味道帶鹹香同芝士好夾,配埋生菜同蕃茄感覺更加開胃清新牛油果煙三文魚cream cheese bagel($98)Bagel咬落去煙韌有咬口,質感有d太乾身,不過煙三文魚同牛油果既份量都好多,煙三文魚食落去甘香濃郁,配塗上cream cheese既bagel食好夾🥰Hot chocolate($40)拉花好靚!!朱古力味好濃郁但又吾會太甜膩,好推薦❤️Green tea latte($45)飲落去奶香幼滑,奶味好重,抹茶味濃郁,下次黎要試埋咖啡☕️☕️

Hot chocolate($40)
拉花好靚!!朱古力味好濃郁但又吾會太甜膩,好推薦❤️

Green tea latte($45)
2020-10-19