呢次已经系我第二次到访Hungry Dino😆呢间餐厅周围都有好多恐龙同森林嘅装饰布置 好似去左侏罗纪公园咁🦖🦕 打卡一流 📸黎到Hungry Dino 就紧系要点佢地主打嘅腐皮寿司啦 甜甜嘅腐皮寿司总系令人难以抗拒🤤今次叫左5款腐皮寿司:🍴炙烧洋葱忌廉带子 ($36)🍴柚子左口鱼 ($35)🍴明太子芝士蛋黄三文鱼 ($36)🍴牛油蒜香赤虾 ($36)🍴芝士蟹籽厚烧玉子 ($29)每一款都好好味 好足料 好开心佢地都仲keep到水准🫶🏻 当中我最中意柚子左口鱼同牛油蒜香赤虾👍🏻炙烧过嘅左口鱼油香十足 配上柚子胡椒有清新解腻嘅作用☺️牛油蒜香赤虾超级香!未放入口已经有好浓嘅牛油同蒜香味🤤 赤虾啖啖肉 肉质爽口弹牙 好正👍🏻🍴西雅图鬼妹 ($80/半份)除左火炙三文鱼之外 寿司卷入面仲包住牛油果同蟹柳 加上微辣嘅酱汁同木鱼丝 好味道!👍🏻有得叫半份几好 可以试多d其他野😆🍴鸡软骨饺子 ($69)饺子都唔错 煎得香脆之余 咬落去饺子入面都仲有汁👍🏻馅料多d就更好几适合做下酒菜🤭🍴Sapporo Premium Beer($74)啤酒杯印有餐厅名 仲有只恐龙公仔好可爱😆🍻
呢次已经系我第二次到访Hungry Dino😆

今次叫左5款腐皮寿司
🍴炙烧洋葱忌廉带子 ($36)
🍴柚子左口鱼 ($35)
🍴明太子芝士蛋黄三文鱼 ($36)
🍴牛油蒜香赤虾 ($36)
🍴芝士蟹籽厚烧玉子 ($29)

每一款都好好味 好足料 好开心佢地都仲keep到水准🫶🏻
当中我最中意柚子左口鱼同牛油蒜香赤虾👍🏻

炙烧过嘅左口鱼油香十足
配上柚子胡椒有清新解腻嘅作用☺️

牛油蒜香赤虾超级香!
未放入口已经有好浓嘅牛油同蒜香味🤤
赤虾啖啖肉 肉质爽口弹牙 好正👍🏻

🍴西雅图鬼妹 ($80/半份)
除左火炙三文鱼之外 寿司卷入面仲包住牛油果同蟹柳
加上微辣嘅酱汁同木鱼丝 好味道!👍🏻
有得叫半份几好 可以试多d其他野😆
西雅图鬼妹

🍴鸡软骨饺子 ($69)
饺子都唔错 煎得香脆之余 咬落去饺子入面都仲有汁👍🏻
馅料多d就更好
几适合做下酒菜🤭
鸡软骨饺子

🍴Sapporo Premium Beer($74)
啤酒杯印有餐厅名 仲有只恐龙公仔
好可爱😆🍻