2024-04-17 101 浏览
之前都已经有介绍过呢间健康日式定食的好选择,近排发现系中环都开左一间,仲要可以坐低食,想同朋友泥又得,一个人食都可以。今次就试试佢的新产品同埋点咗我好推荐佢嘅咖喱饭👍🏻主菜定食 ($89起) 汤+主菜+米饭+茶一直都好钟意佢嘅高丽菜野菌豆乳汤,十分之足料。冲绳猪软骨烧大根。猪软骨用咗日本酱汁腌炆到好软熟,所以送饭都好一流。咖喱定食 ($99起) 汤+咖喱+米饭+茶期间限定嘅汤就系意大利蕃茄蔬菜汤。用上嘅都系新鲜嘅菜同埋蕃茄,足料之外味道都好鲜甜,同埋都感觉好健康,因为全部都系菜🥕咖喱饭就嗌咗佢嘅咖喱牛肉饭。牛肉都好腍,入边仲有其他嘅配菜。成碗饭都可以捞埋佢嘅咖喱汁食,超级开胃🤗中环分店特别之处就系佢会配多一杯茶,用上嘅都系日本茶🍵个人钟意呢间分店多啲,无论系食物质素同埋环境都较有优势😎

主菜定食 ($89起) 汤+主菜+米饭+茶

咖喱定食 ($99起) 汤+咖喱+米饭+茶

中环分店特别之处就系佢会配多一杯茶,用上嘅都系日本茶🍵

个人钟意呢间分店多啲,无论系食物质素同埋环境都较有优势😎