2018-07-11
第一次忍唔住寫食評,我即日book 位,去到發現即日book 係咩優惠都無,咁都算反正唔預佢有,係個staff 走黎講我先知原來睇相有既甲羅燒,鮑魚,龍蝦剌身等等都要另外比錢,或要早一日book 夠4人先送!唔緊要啦自己無睇清楚,唔怪得人!點知其他野一樣中伏,野食小,咩都要加錢,出去雪櫃一睇,真係所有做放題既餐廳黎講最小選擇既一間,甜品得啫喱,蛋糕仔3款,飲品得大陸康司傅系列,全部甜野,烏龍茶都無!茶都無杯,食物唔新鮮,蜆一兜5隻可以4隻係死既,蝦未放入口用筷子夾已經散晒,連螺肉前菜都有怪味,冷烏冬係暖既,個湯汁仲要無味似水咁,烏冬勁淋,燒肉就普普通通,無咩肉味,刺身無冰底都算,上枱近乎暖既,完全唔敢再叫,鯛魚刺身腥到爆,甜蝦都係無味既,同埋叫幾多件都無用,自動同你打折,寫4件黎2件或跟本無黎過,除左炸野食完無問題之外,無樣正常,最嬲既係咁既質素收298一個人,呢種貨式我198都嫌比多,呢個價錢我去其他放題大把選擇,難怪成晚都坐唔爆,下次一定睇清楚先入坐