2018-02-18 348 浏览
一直对于米线既印象都系连锁个两三间,今次既呢间店舖一样系食唔同粉面,但都有啲惊喜😋-其实睇menu系俾鲜茄汤吸引而试既,而且价钱方面系佐敦算几平😆 叫左最爱既豆卜,但食落有少少咸,所以要一路食住𩠌一路配埋米粉食😆 睇相可以见到,呢度既茄汤系用真蕃茄熬出黎,而唔系一般餐厅用味精居多既~🍅 我谂钟意蕃茄既朋友可以去试下!-食物方面都算足料,系够一个女仔食既份量😛 选择亦都有好多,同埋比较特别既系呢度有得拣ABC套餐,可以配甜品同饮品,啱哂想系度食哂正餐同甜品既欲望🤤 -环境方面,我八点几去个时都冇咩人,唔使等位,食完又唔会有好快赶你走既感觉,所以服务同环境都OK!-呢个质素同份量我觉得都算系对得住个价钱,行经可以一试!😛

呢个质素同份量我觉得都算系对得住个价钱,行经可以一试!😛
鲜茄汤豆卜米线
2018-02-10