2011-10-22
今日同家人諗住去呢度飲茶,當昤係我阿媽去拎飛既派飛既地方有2個職員,咁就同其中一個職員(A)講唔坐房唔搭枱點知另一個職員(B)就話冇得唔搭枱,要唔搭枱既就要坐房咁我阿媽就同我地講話不嬲都可以唔搭枱既,咁個職員(B)聽到我阿媽咁講,就話我阿媽"嘈喧巴閉",我地聽到後都諗住算,走,又唔係得呢度有得食點知個職員(B)仲要同個經理講話我地,我阿爸同阿媽就忍唔住去話佢點知佢仲要惡過你,又手指指,又話"你地走啦,而家唔做你生意丫"咁,又話去投訴我囉足足同我地鬧左5分幾鐘當時有一個經理在場,但係個職員(B)完全無視個經理,連經理叫佢收聲佢都繼續鬧到最後仲要拂袖而去......我地搵個經理理論,但係佢就幫住晒個職員(B),求其敷衍了事如果你中意俾錢俾人鬧既,呢度一定滿足到你總之呢間酒樓既服務非常差,食物亦沒有什麼特別,去不去就自己決定吧!!!
點知另一個職員(B)就話冇得唔搭枱,要唔搭枱既就要坐房
足足同我地鬧左5分幾鐘
到最後仲要拂袖而去......
我地搵個經理理論,但係佢就幫住晒個職員(B),求其敷衍了事
如果你中意俾錢俾人鬧既,呢度一定滿足到你