2019-06-05 177 浏览
又到了同朋友一齐出去食饭倾计嘅时间了。反正见近来冇乜去酒楼,一于就去酒楼食下龙虾,倾吓计啦!上汤龙虾/清蒸龙虾估唔到可以喺大集团酒楼食到咁好味原只嘅龙虾。唔好以为咁平食到龙虾就好求其呀,佢地一样制作得好认真。龙虾非常大只爽口弹牙,仲有非常多龙虾膏,淡淡肉,仲好多人叫添,非常不错。特色推介之选!我地仲特登叫咗两款去试添,一样咁欢迎,抵赞!卤水并盘/脆皮南乳鸡来到酒楼梗系要叫下啲卤水野同埋烧味。并盘既卤水汁绝对非常之好,又入味之外又无味精的感觉。肉味够香浓及有口感,令人有一吃再吃的冲动。炸鸡方面非常之香口入味,正!凉瓜炆头腩/南瓜蒸班球分量十足虽然叫咗例牌但系好似半围咁多,真的非常之入味,头腩好新鲜又啖啖肉。而蒸野方面一样大大碟,啖啖肉的,令人想一吃再吃。秋葵什菌猪爽肉最尾朋友见样样都咁好味,叫咗一碟猪爽肉encore,估唔到连普通小菜都一样咁正!

卤水并盘/脆皮南乳鸡
卤水并盘